Example of menu:
Apéritif | Appetizer
Østers. Friske Gillardeau-østers (Frankrig) på to forskellige måder.
Cocktail | Gin & Tonic. Hendricks og Fevertree med appelsinskal.
Amuse-bouche | Canapé
Rejer. Toast med håndpillede rejer (Sverige) vendt i creme toppet med dild.
Champagne | NV Veuve Clicquot Brut Yellow Label af Pinot Meunier, Pinot Noir & Chardonnay (Frankrig)
Hors d´oeuvre | Starter
Caviar. Oscietra-Baerii (Frankrig). Blinis, creme fraiche, dild, skalotteløg.
Entremet | Surprise
Hummer. Halv hummer (Canada) med mayonnaise, citron og kørvel. Dertil lunt baguette.
Hvidvin | 2023 Domaine Des Cotes Blanches Sancerre af Sauvignon Blanc (Frankrig)
Entrée | Main course
Beef Wellington. Krogmodnet oksemørbrad (Finland) farseret i årstidens svampe og indbagt i butterdej. Smørstegte kantareller. Pommes Anna. Reduceret rødvinsglace med morkler. Friskrevet vintertrøffel.
Rødvin | 2010 Campo Ai Lecci Sassarello Toscano af Cabernet Sauvignon, Merlot & Sangiovese (Italien)
Fromage | Cheese
Komælksost. 16 måneders Gruyere, Roquefort og Brie De Meaux (Frankrig) med figen.
Portvin |
Dessert
Is. Hindbærsorbet, citronsorbet og vaniljeflødeis fra Hansens Is. Friske jordbær og hindbær.
Kaffe | Friskbrygget Peter Larsen Barista Mocca med sødmælk
Gâteau | Cake
Kransekage. Fra Bodenhoffs Bageri i Hellerup.
Champagne | NV Baron-Fuenté Grande Réserve Brut af Pinot Meunier & Chardonnay (Frankrig)