Private Dining

Example of menu:

Apéritif | Appetizer

Østers. Friske Gillardeau-østers (Frankrig) på to forskellige måder.

Cocktail | Gin & Tonic. Hendricks og Fevertree med appelsinskal.


Amuse-bouche | Canapé

Rejer. Toast med håndpillede rejer (Sverige) vendt i creme toppet med dild.

Champagne | NV Veuve Clicquot Brut Yellow Label af Pinot Meunier, Pinot Noir & Chardonnay (Frankrig)


Hors d´oeuvre | Starter

Caviar. Oscietra-Baerii (Frankrig). Blinis, creme fraiche, dild, skalotteløg.


Entremet | Surprise

Hummer. Halv hummer (Canada) med mayonnaise, citron og kørvel. Dertil lunt baguette.

Hvidvin | 2023 Domaine Des Cotes Blanches Sancerre af Sauvignon Blanc (Frankrig)


Entrée | Main course

Beef Wellington. Krogmodnet oksemørbrad (Finland) farseret i årstidens svampe og indbagt i butterdej. Smørstegte kantareller. Pommes Anna. Reduceret rødvinsglace med morkler. Friskrevet vintertrøffel.

Rødvin | 2010 Campo Ai Lecci Sassarello Toscano af Cabernet Sauvignon, Merlot & Sangiovese (Italien)


Fromage | Cheese

Komælksost. 16 måneders Gruyere, Roquefort og Brie De Meaux (Frankrig) med figen.

Portvin |


Dessert

Is. Hindbærsorbet, citronsorbet og vaniljeflødeis fra Hansens Is. Friske jordbær og hindbær.

Kaffe | Friskbrygget Peter Larsen Barista Mocca med sødmælk


Gâteau | Cake

Kransekage. Fra Bodenhoffs Bageri i Hellerup.

Champagne | NV Baron-Fuenté Grande Réserve Brut af Pinot Meunier & Chardonnay (Frankrig)